Rediger på lerretet

Du vil redigere prosjektene dine på lerretet. Hver gang du åpner en mal eller starter et nytt prosjekt fra bunnen av, bruker du lerretet.

Her kan du legge til og redigere tekst, bilder og videoer, jobbe med lagverktøy som å maskere eller blande bakgrunnen, justere bildeinnstillinger og mer.

Slik redigerer du et eksisterende prosjekt:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter og deretter prosjektet du vil jobbe med.

Lerretet ditt

1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Rull ned til Dine prosjekter , og velg deretter prosjektet du vil jobbe med.

Lerretet ditt