Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Vanlige spørsmål om WooCommerce -bestillinger

Her er noen vanlige spørsmål som kan oppstå når du bruker WooCommerce Bookings til å selge planlagte avtaler eller reservasjoner.

Påkrevd: WooCommerce Bookings er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert med WordPress Netthandel -hosting eller som et enkeltstående kjøp.

Velg et spørsmål for å se svaret:

Er det mulig å legge inn en samlet bestilling for å bestille produkter som gjør det og som ikke trenger bekreftelse?

Vanlige produkter godtar betaling i kassen. Bestillinger som krever administrasjonsbekreftelse er imidlertid ikke i stand til å gjøre dette. På grunn av forskjellen i kasse -prosessen, må denne typen produkter bestilles separat.

( Tilbake til toppen. )

Er det mulig å manuelt opprette en bestilling når du bruker integrasjonen av produkttillegg?

Ja, bestillinger kan opprettes manuelt (på vegne av en kunde) selv når du bruker integreringen av produkttillegg. For detaljerte trinn for hvordan du manuelt oppretter en bestilling med produkttillegg, se denne veiledningen .

( Tilbake til toppen. )

Hva skjer med en bestilling hvis en kunde ikke fullfører betalingen sin?

En ubetalt booking vil bli avholdt til tidsgrensen for beholdning av beholdning er nådd. Denne innstillingen kan konfigureres i WordPress -administratoren din under WooCommerce > Innstillinger > Produkter > Beholdning . Hvis bestillingen fremdeles er ubetalt når fristen er nådd, vil den bli kansellert og tidsfristen blir tilgjengelig for en annen kunde.

( Tilbake til toppen. )