GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Velg en farge som skal brukes på elementer i min GoDaddy Studio -design

Bruk fargevelgeren til å velge en farge og bruke den på elementene i prosjektet, slik som bakgrunn, tekst, en form eller et bilde. Følg trinnene for enheten din.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Opprett et prosjekt eller rediger et eksisterende prosjekt .
  3. Trykk på en grafikk, form, litt tekst eller bakgrunnen.
  4. I menyen som vises trykker du på Rediger .
  5. I menyen nederst på skjermen trykker du på Farge .
  6. Trykk på fargehjulet helt til høyre.
    Det mobile fargehjulet
  7. Glidebryterne representerer, fra topp til bunn:
    • Fargetone (hovedfargefamilien)
    • Fargetone (mengde hvitt)
    • Skygge (mengde svart)
    • Opasitet (fra solid til gjennomsiktig).
    Flytt glidebryterne til venstre eller høyre for å endre disse verdiene.

Du kan også angi en spesifikk hex -verdi. For å gjøre dette, trykk på den eksisterende hexverdien og skriv inn en ny.
    Velg en heksadesimal verdi
  8. Trykk på haken ved siden av den sekskantede verdien for å legge den nye fargen til fargebåndet ditt.
  9. Trykk påPluss -ikon i fargebeltet for å legge fargen til paletten din.
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Opprett et prosjekt eller rediger et eksisterende prosjekt .
  3. Velg en grafikk, form eller tekst.
  4. Velg Farge i menyen til høyre på skjermen.
  5. Velg fargeprøven ved siden av dropper.
    Fargeprøven
    Fargevelgeren som åpnes, viser fra venstre til høyre:
    • Fargetone (mengde hvitt) og skygge (mengde svart)
    • Fargetone (hovedfargefamilien)
    • Opasitet (fra solid til gjennomsiktig).
  6. Venstreklikk og flytt musen over fargevelgeren til du har den fargen du ønsker.

Du kan også angi en spesifikk hex -verdi. For å gjøre dette, trykk på den eksisterende hexverdien og skriv inn den nye verdien.

Merk: Bruk dropper -verktøyet for å legge fargen til fargebeltet.