Administrert WordPress Hjelp

Vis detaljene til databasen

Du kan se detaljene om Administrert WordPress-databasen for å få informasjon for tilkoblingsstrenger, som databasenavn, brukernavn, passord og vertsnavn.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. Ved siden av nettstedet du vil vise, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.

menyen for nettstedalternativer
  4. Velg Vis mer for å utvide panelet.
    vis mer
  5. Finn databasedetaljene og velg Vis .
    databasedetaljer