Eksportere MySQL-databaser

Du kan eksportere MySQL -databasen for å importere til en annen databaseserver eller lagre lokalt som en sikkerhetskopi. Følg disse trinnene for å eksportere MySQL -databasen til en fil og laste den ned til datamaskinen din.

1. Tilgang til databasen med phpMyAdmin: Managed WordPress | cPanel | Plesk.
  2. På phpMyAdmin -hjemmesiden, fra menyen til venstre, velger du databasen du vil eksportere.
    velg database du vil eksportere
  3. Fra fanene øverst på siden velg Eksporter.
    velg eksportfanen
  4. I delen Lagre som fil merker du av i boksen.
  5. Velg .

Merk: Hvis du jobber med en stor database eller en database med et stort antall poster i en tabell, må du bruke Secure Socket Shell (SSH) for å eksportere databasen.