Eksportere MySQL-databaser

Du kan eksportere MySQL-databasen din for å importere en annen databaseserver eller lagre lokalt som en sikkerhetskopiering. Følg disse trinnene for å eksportere hele MySQL-databasen til en fil og laste den ned til datamaskinen din.

Merk: Hvis du jobber med en stor database eller en database med et stort antall oppføringer i en tabell, må du bruke Secure Socket Shell (SSH) for å eksportere MySQL-databasen.

1. Logg på phpMyAdmin.
  2. Fra menyen til venstre på phpMyAdmin-hjemmesiden velger du databasen du vil eksportere.
    velg MySQL-databasen som skal eksporteres
  3. Fra fanene øverst på siden velger du Eksporter.
    velg eksporter-fanen
  4. (Valgfritt) Hvis du vil endre noen av de avanserte innstillingene, under Eksportmetode velg Egendefinert – vis alle mulige alternativer. Hvis ikke beholder du standardinnstillingen Hurtig – vis kun minimalt med alternativer.
  5. Under Format, påse at SQL er valgt.
  6. Velg Eksporter .

Du har eksportert MySQL-databasen til datamaskinen din.