Eksportere MySQL-databaser

Følg disse trinnene for å eksportere hele MySQL-databasen eller utvalgte tabeller fra databasen til en fil, og laste det ned til datamaskinen.

1. Åpne databasen via PHPMyAdmin: Nett og klassisk | cPanel | Plesk
  2. På phpMyAdmin-hjemmesiden velger du databasen du vil eksportere.
    velg databasen som skal eksporteres
  3. Fra fanene øverst på siden velger du Eksporter.
    klikk på eksporter-fanen
  4. Hvis du vil eksportere hele databasen, fortsetter du med neste trinn.

For å eksportere bare spesifikke tabeller i databasen, velger du Tilpasset – vis alle mulige alternativer under Eksportmetode, og i Tabeller-listen velger du bare de tabellene du vil eksportere. La alle andre alternativer stå på standardverdiene.

5. Klikk på Start. Du blir bedt om å åpne eller lagre filen.
  6. Klikk på OK. Databasen eller tabellen fra databasen eksporteres som en SQL-fil.