Eksportere MySQL-databaser

Du har to alternativer når du eksporterer MySQL-databasen. Du kan eksportere hele databasen, eller du kan eksportere utvalgte tabeller i databasen til en fil.

Slik eksporterer du hele databasen

1. Få tilgang til databasen via PHPMyAdmin (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).
  2. Klikk på Eksport under MySQL på phpMyAdmin-siden.
  3. Velg databasen du vil eksportere, i Eksporter-feltet på venstre siden av Vis dump -ruten.
  4. Velg alternativer i ruten SQL-alternativer. Merk av for Spar som fil og gi filen et navn.
  5. Klikk på -knappen når du er fornøyd med alternativene. Du blir bedt om å laste ned filen.

Merk: Netthostingkontoer og klassiske hostingkontoer støtter ikke databasekomprimering. Hvilken type hostingkonto har jeg?

Databasen er eksportert.

Slik eksporterer du utvalgte tabeller i en database

1. Åpne databasen via PHPMyAdmin. For mer informasjon, se
    .
  2. Klikk på Databaser-ikonet under MySQL.
  3. Klikk på databasenavnet du vil eksportere tabeller fra.
  4. Klikk på Eksporter-fanen.
  5. Velg tabellene du vil eksportere, i Eksporter-feltet på venstre side av Vis dump-ruten. Bruk CTRL-tasten til å velge flere faner.
  6. Velg alternativer i ruten SQL-alternativer. Merk av for Spar som fil og gi filen et navn.
  7. Klikk på -knappen når du er fornøyd med alternativene. Du blir bedt om å laste ned filen.

Merk: Hostingkontoene våre støtter ikke komprimering.

De valgte tabellene er eksportert.