Vise CashParking -domenenavnene dine

Du kan vise en liste over domenenavnene i CashParking® -kontoen din. På Domener -siden kan du filtrere listen, endre rekkefølgen domenenavnene vises i, skjule søkepanelet og endre kolonnestørrelsen.

For informasjon om vanlige spørsmål om CashParking, seVanlige spørsmål om CashParking .

For å vise CashParking -domenenavnene dine

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer .
  4. Gå til CashParking -fanen.
  5. Gjør ett eller flere av følgende:
    • For å filtrere alfabetisk eller numerisk etter det første tegnet i domenenavnet, bruker du koblingene over listen.
    • For å endre rekkefølgen domenenavnene vises i, klikker du på kolonneoverskriften du vil organisere etter. Hvis du for eksempel vil organisere domenenavnene etter inntektene de har generert, klikker du på Inntekt -kolonnen.
    • For å skjule søkepanelet, klikk på pilen som deler søkepanelet og listen.
    • For å endre kolonnestørrelsen, klikk på pilen som deler kolonnen og dra den til en ny posisjon.