Hva er CoBlocks?

Blokk-redigeringsprogrammet i WordPress bruker blokker for å vise innhold. CoBlocks er en samling av blokker som utvider WordPress ytterligere, noe som gjør det mulig for brukere å opprette rikt innhold på en intuitiv måte uten å ofre kreativiteten. Disse blokkene er fleksible, pålitelige, distinkte, enkle å bruke og svært gjenbrukbare.

CoBlocks bruker Gutenberg til å tilføye enda mer funksjonalitet til blokk-redigeringsprogrammet. Enkle kontroller lar deg administrere utfyllingen og marger, legge til oppsettsfunksjoner som formdelere og mer.

Det har aldri vært så enkelt å opprette et medierikt nettsted med bare et par klikk. Fordel innhold, plasser sosiale medier-ikoner, legg til GIF-er – alle disse, og flere, er nye blokker som er drevet av CoBlocks. Typografi-kontrollpanelet lar deg konfigurere egendefinerte skrifttyper, linjehøyder, vekter og transformasjoner for hvilke som helst blokker.