GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Abonnement på GoDaddy Studio PRO

GoDaddy Studio PRO gir deg full tilgang til vårt bibliotek med håndkurerte grafikker, skrifttyper og mer. Du får også ubegrenset tilgang til alle våre verktøy, inkludert fjerning av bakgrunnen .

Administrer merkevareelementene dine, last opp egendefinerte logoer og skrifttyper (kun mobil), og opprett merkedesign for å administrere virksomheten din på farten.

For å abonnere følger du trinnene for plattformen din:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter .
  3. Øverst til høyre på skjermen velger du Innstillinger -tannhjulet.
  4. Velg Get GoDaddy Studio PRO .

Merk: Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du allerede være en PRO -abonnent. Rull ned til du ser Administrer abonnement , og velg deretter den for å sjekke abonnementsstatusen din.

5. Velg abonnementet ditt. Det finnes to alternativer: månedlig, uten gratis prøveperiode inkludert, eller årlig, med en 7-dagers gratis prøveperiode inkludert hvis du aldri har abonnert på PRO før.
  6. Abonnement på GoDaddy Studio PRO på iOS

7. Bekreft kjøpet ditt med berørings -ID eller passordet ditt i appbutikken.

Du er med!