GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Om GoDaddy Studio -kontoen min

Med en ny, gratis GoDaddy Studio -konto kan du opprette, lagre og redigere GoDaddy Studio -innholdet ditt med en hvilken som helst mobil eller stasjonær enhet. Prosjektene dine blir automatisk sikkerhetskopiert og du har ubegrenset lagringsplass.

Merk: Det kan hende at noen eksisterende kunder ikke kan sikkerhetskopiere skyen eller få tilgang til prosjekter på tvers av enheter ennå. Vi jobber hardt for å lansere dette for alle kunder.

Hva gir en GoDaddy Studio -konto meg?

• Automatiske sikkerhetskopieringer: Alle prosjektene dine lagres automatisk i skyen. Hvis noe skjer med enheten din, eller hvis du sletter og installerer appen på nytt, blir prosjektene dine trygt sikkerhetskopiert.

Merk: GoDaddy Studio gir deg ubegrenset lagringsplass, slik at du ikke går tom for plass.

• Muligheten til å opprette og oppdatere på tvers av enhetene dine: Få tilgang til og rediger GoDaddy Studio -prosjektene dine på telefonen eller nettbrettet ditt via iOS- eller Android -appen eller gjennom en hvilken som helst nettleser på skrivebordet. Når du har logget på, er alle prosjektene tilgjengelige uansett hvor du er.
  • Muligheten til å administrere alle GoDaddy -produktene dine med én konto: GoDaddy Studio -kontoen din er også GoDaddy -kontoen din. Som sådan kan du administrere alle GoDaddy -produktene dine gjennom denne ene kontoen.

Hvor mye koster GoDaddy Studio?

GoDaddy Studio har en gratis versjon og en betalt PRO -versjon. Den gratis versjonen gir deg tilgang til visse maler, grafikk og skrifttyper du kan bruke i designene dine. Noen designverktøy, for eksempel fjerning av bakgrunn, er ikke tilgjengelig i den gratis versjonen.

For å få full tilgang til vårt bibliotek med grafikk, skrifttyper og mer, samt ubegrenset tilgang til alle designverktøyene våre, kan du når som helst oppgradere til GoDaddy Studio PRO .

Jeg er bekymret for personvernet mitt

For noen av tjenestene våre kan det hende at vi må behandle personopplysninger om deg, kundene eller nettbrukerne dine. Noen ganger må vi også dele din personlige informasjon med våre pålitelige tredjepartspartnere.

Vi bruker kun denne informasjonen der det er nødvendig, og vi gjør det i samsvar med alle gjeldende personvernlover.

For informasjon om hvordan og hvorfor vi kan bruke dine personlige opplysninger, kan du sjekke personvernpolicyen vår .

Sørg for å holde påloggingsdetaljene dine private, slik at uautoriserte personer ikke får tilgang til kontoen din. Du kan også endre passordet ditt minst én gang hver sjette måned.

Hvis du har logget på med Facebook, kan du skjule e -posten din på Facebook eller bruke telefonnummeret ditt i stedet.

iOS -brukere kan bruke Logg på med Apple og velge Skjul e -posten min .

Vil jeg bli sendt søppelpost hvis jeg oppretter en konto?

Noen ganger må vi sende deg viktige varsler og oppdateringer om kontoen og produktene dine. Disse meldingene kan ikke deaktiveres.

For all annen kommunikasjon har du full kontroll. Når du har opprettet kontoen, følger du trinnene for å oppdatere personlig informasjon og kommunikasjonspreferanser .

Jeg er ikke sikker på om jeg allerede har en GoDaddy Studio -konto

For å sjekke om du allerede har en GoDaddy Studio -konto, søk etter «godaddy» eller «overhq» i e -postinnboksen din (GoDaddy Studio ble tidligere kalt Over). Hvis du finner en velkomst -e -post fra GoDaddy eller Over -teamet, kan du prøve å logge på med den e -postadressen.

Hvis du sliter med å logge på, følger du feilsøkingstrinnene for å hente brukernavnet ditt eller tilbakestille passordet .

Relatert informasjon