Legg til Google Analytics i WordPress

Du kan spore WordPress -nettstedet ditt i Google Analytics ved å legge til sporingskoden i overskriften til WordPress -temaet.

Merk: Du må ha en Google Analytics -konto før du kan konfigurere denne plugin -modulen. Hvis du ikke har en konto, må du konfigurere en .

1. Få tilgang til Google Analytics -kontoen din og kopier sporingskodebiten din .
  2. Få tilgang til WordPress -filene dine via hosting eller FTP. ( cPanel / Plesk / Administrert WordPress )
  3. Naviger til /wp-content /themes-mappen for WordPress-nettstedet ditt.
  4. Åpne mappen for temaet du bruker for øyeblikket på nettstedet ditt.
  5. Åpne og rediger header.php -filen.

Hvis temaet ditt ikke har en fil som heter header.php, må du finne og redigere filen som inneholder wp_head () -koden.

6. Lim inn sporingskodebiten rett før følgende kode.
    ? php wp_head ();
  7. Lagre og last opp den oppdaterte filen.
  8. Gå til nettstedet ditt slik at trafikken registreres i Google Analytics -kontoen din.
  9. Sjekk Google Analytics -rapporteringen for å bekrefte at filen ble oppdatert riktig.