Legg til Google Analytics til WordPress med en plugin -modul

Du kan konfigurere WordPress -nettstedet ditt med Google Analytics ved hjelp av en plugin -modul, i stedet for å angi sporingskoden manuelt i filene dine. En plugin -modul som hjelper med denne prosessen er plugin -modulen Google Analytics for WordPress av MonsterInsights.

Husk at når du bestemmer deg for en ny plugin -modul, må du sjekke utviklerens side for å finne ut om de fremdeles vedlikeholder plugin -modulen med oppdateringer.

Hvis du ikke allerede har en Google Analytics -konto, må du først konfigurere en .

1. Logg på WordPress.
  2. Installer plugin -modulen .
  3. Aktiver plugin -modulen .
  4. Finn nye sub-menyen i hovedmenyen for innstillinger merket Insights, og klikk på den.
  5. Klikk på Innstillinger under Innsikt .
  6. Klikk på Autentiser med Google -kontoen din .
  7. Klikk på Neste.
  8. Klikk på Klikk for å få Google -kode
  9. Hvis det er nødvendig, logger du på Google -kontoen din når du blir bedt om det.
  10. Klikk på Tillat
  11. Kopier koden som oppgis.
  12. Gå tilbake til nettleservinduet med Insights -innstillingene dine og lim inn koden der det står " Lim inn Google -kode her ".
  13. Klikk på Neste.
  14. Velg Google Analytics -profilen du vil bruke.
  15. Klikk på Neste.
  16. Klikk på Lukk.