Legg til Google Analytics til WordPress med en plugin -modul

Det finnes en mer praktisk måte å legge til Google Analytics på WordPress -nettstedet enn manuelt å oppdatere filer med sporingskoden. Flere tredjeparts plugin-moduler er tilgjengelige for å hjelpe. Slik gjør du det med Site Kit fra Google .

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin -modulen for Site Kit.
  3. Gå til WordPress-instrumentbordet ditt på menyen til venstre, og velg Site Kit .
  4. Under Konfigurer nettstedssett velger du avmerkingsboksen ved siden av Koble til Google Analytics som en del av oppsettet , og velger deretter Logg på med Google .
  5. Følg trinnene for å fullføre konfigureringen av plugin -moduler. Hvis du ikke allerede har en Google Analytics -konto, blir den opprettet under konfigureringen.
  6. For å vise rapportene i WordPress-instrumentbordet ditt, velger du Site Kit og deretter Instrumentbord på menyen til venstre.
    Merk: Det kan ta opptil 72 timer før statistikken vises for nettstedet ditt.

Nettstedet ditt er nå koblet til Google Analytics -kontoen din, og du kan se statistikken i WordPress -instrumentbordet.