Legg til sosiale medier -knapper til WordPress

Merk: Vi tilbyr GoDaddy Social der ekspertene våre administrerer livet ditt på nettet, hvis du foretrekker å bruke tiden din på andre ting.

For å dra nytte av sosiale medier -engasjement på WordPress -nettstedet ditt, må du legge til en modul for sosiale medier. Når de er installert, er de vanligvis synlige i enten sidestolpen eller i bunnteksten. Det er mange plugin -moduler som kan brukes til dette, for eksempel plugin -modulen for kontaktwidgets.

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin -modulen Contact Widgets. For hjelp, se Installer en plugin -modul i WordPress og Aktiver en plugin -modul i WordPress .
  3. Klikk på Utseende i Instrumentbord -menyen, og deretter under Utseende, klikk på Moduler .
  4. Under Tilgjengelige moduler klikker du på Sosiale profiler og velger deretter Legg til modul .
  5. Velg hvor du vil ha den plassert.
  6. Klikk på Legg til modul .
  7. Finn Innstillinger for sosiale profiler til høyre, og gi kontrollprogrammet en tittel (eksempel: Hold kontakten!)
  8. Klikk på ikonene for sosiale medier du vil legge til.
  9. Endre feltene for å inkludere dine spesifikke detaljer om sosiale medier (eksempel: https://www.facebook.com/username ).
  10. Klikk på Lagre -knappen.

Du kan nå se på live -nettstedet ditt for å se om kontrollprogrammet har det utseendet og følelsen du ønsker deg.