Administrer filer i Linux -hostingkontoen min

Slik får du tilgang til cPanel File Manager for å jobbe med filer i Linux -hostingkontoen din. Du kan redigere tekstbaserte filer, flytte filer fra katalog til katalog, legge til mapper og mer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I Konto -instrumentbordet, i Nettsteder -delen, for nettstedet der du vil administrere filer, velger duikon med tre prikker og velg deretter Filbehandling .
    velg filbehandler
    CPanel File Manager -siden vises, og høyre side av siden viser innholdet i rotkatalogen for nettstedet.
    cpanel filbehandlingsside
  4. Bruk Filbehandling -verktøyene til å jobbe med innholdet ditt. Du kan bruke Filbehandling til å redigere tekstbaserte filer , komprimere filer , flytte filer mellom kataloger og slette filer fra kontoen din med mer.