Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Aktiver leveringstid

Trinn 2 i Konfigurer Lokal henting Pluss-serien.

Se for deg at du bestiller mat på nettet, for så å bli stående og vente når du kommer for å hente den. Hentetjenester for bestillinger er ment å redusere tiden kundene må vente. Ved å aktivere leveringstid kan du øke tiden før en kunde kan hente bestillingen sin, og dermed forhindre uventede forsinkelser for kunden.

Du bør kontrollere at du bruker leveringstiden som fungerer best for produktene dine, basert på brukstilfellet for virksomheten din. Vi anbefaler at du setter opp leveringstid i timer, ikke dager. Her er årsaken til det:

Dag anses som en periode på 24 timer, men inkluderer ikke tidene bedriften er lukket.

  • Eksempel: Hvis en bedrift var åpen åtte timer om dagen, og de hadde en kunde som kjøpte en vare og valgte å hente den på en mandag. Hvis hentingen hadde leveringstid på 1 dag (24 timer), ville ikke kunden kunne hente varen før torsdag (eller) fredag morgen (avhengig av kjøpstidspunket). Dette er fordi 8 timer passer 3 ganger i et 24 timers tidsrom, noe som betyr at kunden ikke ville kunne hente varen før så mange dager hadde gått.

Timer anses som en vanlig time.

  • Eksempel: Hvis en bedrift baker småkaker og trenger 10 minutter på å behandle en bestilling fra nettet og 30 minutter til å bake bestillingen, bør de kanskje sette 1 time leveringstid, slik at de har litt tid til overs før kunden kommer. Dette betyr at hvis en kunde bestiller småkaker kl. 15.00, vil systemet fortelle kunden at bestillingen er klar til å hentes kl. 16.00 (samme dag).

Hvis du vil konfigurere dette, følger du instruksjonene nedenfor:

  1. Logg på WordPress .
  2. På menyen til venstre velger du WooCommerce og deretter Innstillinger .
  3. Gå til fanen Forsendelse og klikk på Local Pickup Plus.
  4. Sørg for at du har angitt Henteavtaler-modus så den tillater eller krever avtaler.
  5. Rull ned til Standard leveringstid og angi bufferen du ønsker.
  6. Klikk på Lagre endringer .
  7. Test leveringstiden for nettstedet for å sjekke at det fungerer som det skal.

Mer informasjon