Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver rot- eller administratortilgang til min Gen 3 -administrerte eller fullstendig administrerte server

Slik aktiverer du rot- eller administratortilgang (også kjent som sudo- eller erstatnings/superbruker -tilgang) til din Administrerte eller Fullt administrerte server. Du vil kanskje trenge denne typen tilgang for å installere programmer eller gjøre endringer på høyt nivå i serverkonfigurasjonen.

Merk: Hvis du prøver å aktivere rot -tilgang for en 4. generasjons VPS- eller dedikert server, er trinnene annerledes .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer ved siden av serverkontoen du vil bruke, under Servere .
    klikk på Administrer
  3. Klikk på Innstillinger på serverkontrollsiden.
    klikk på innstillinger
  4. Klikk på Endre ved siden av administratortilgang .
  5. Sørg for at Aktiver tillatelse for administratortilgang (rot og sudo) er valgt.
  6. Klikk Lagre , og klikk deretter OK .