Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver rot- eller administratortilgang til min Gen 3 -administrerte eller fullstendig administrerte server

Slik aktiverer du rot- eller administratortilgang (også kjent som sudo- eller erstatnings/superbruker -tilgang) til din Administrerte eller Fullt administrerte server. Du vil kanskje trenge denne typen tilgang for å installere programmer eller gjøre endringer på høyt nivå i serverkonfigurasjonen.

Merk: Hvis du prøver å aktivere rot -tilgang for en 4. generasjons VPS- eller dedikert server, er trinnene annerledes .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer ved siden av serverkontoen du vil bruke, under Servere .
    klikk på Administrer
  3. Klikk på Innstillinger på serverkontrollsiden.
    klikk på innstillinger
  4. Klikk på Endre ved siden av administratortilgang .
  5. Sørg for at Aktiver tillatelse for administratortilgang (rot og sudo) er valgt.
  6. Klikk Lagre , og klikk deretter OK .