Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver rot- eller administratortilgang til Gen 4 -serveren min

Slik aktiverer du rot (sudo eller erstatning/superbruker) tilgang til din administrerte eller fullt administrerte 4. generasjons VPS eller dedikerte server. Du vil kanskje trenge denne typen tilgang for å installere programmer eller gjøre endringer på høyt nivå i serverkonfigurasjonen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  4. I Access delen, ved siden av Admin Access, klikker du på Administrer.
  5. Velg Aktiver administratortilgang (sudo-tilgang til rotkonto), og klikk deretter på Lagre. I Innstillinger-delen er Administratortilgangaktivert.