Aktiver WordPress -permakoblinger med FTP

Bruk av egendefinerte WordPress -permakoblinger kan forbedre søkemotoroptimaliseringen (SEO) og gjøre nettstedets URL -adresse mer attraktiv for søk. WordPress -permakoblinger er de permanente URL -ene for innleggene og sidene dine.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer.
  2. Koble til hosting med FTP .
  3. Legg til URL -omskrivinger ved å bruke en av de følgende instruksjonene, avhengig av hosting -typen:

cPanel/Linux

1. Finn .htaccess -filen.

Merk: Hvis du ikke har en .htaccess -fil, kan du opprette en med FTP -klienten, eller opprette en på den lokale datamaskinen og laste den opp til hostingkontoen.

2. Rediger .htaccess -filen, og legg til følgende i filen hvis den ikke allerede er til stede:
      # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -F RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D OmskrivRule. /index.php [L] /IfModulec > # END WordPress
    3. Lagre filen og last den opp til hostingkontoen din.

Plesk/Windows

1. Finn web.config -filen.

Merk: Hvis du ikke har en web.config -fil, kan du opprette en med FTP -klienten, eller opprette en på den lokale datamaskinen og laste den opp til hostingkontoen.

2. Rediger web.config -filen, og legg til følgende hvis den ikke allerede er til stede i konfigureringsdelen:
      ? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfigurering > system.webServer > skriv om > regler > rule name = "WordPress Rule" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > forhold > legg til input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > legg til input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /skriv om > /system.webServer > /konfigurering >
    3. Lagre filen og last den opp til hostingkontoen din.