Alt om GoDaddy Studio for nettet

GoDaddy Studio er tilgjengelig som en app på iOS og Android, og er nå også på nettet.

Nettversjonen er ideell for å lage design som er “bedre på den store skjermen”, som presentasjonsbilder eller Zoom -bakgrunner.

Hva kan jeg gjøre på GoDaddy Studio på nett?

• Opprett prosjekter for alle plattformer.
  • Bruk en mal til å starte prosjektet.
  • Legg til og rediger bilder, tekst, grafikk og former.
  • Legg til filtre til bilder.
  • Eksporter prosjektet ditt som en JPG- eller PNG -fil.
  • Velg og flytt flere lag samtidig (ennå ikke tilgjengelig på mobil).
  • Høyreklikk på et lag for å vise handlinger.
  • Kopier og lim inn fra utklippstavlen.
  • Få tilgang til prosjektene dine på tvers av enheter med Project Sync.
  • Rediger bilder direkte fra nettredigeringsprogrammet eller nettbiblioteket.
  • Design sosiale medier -innlegg og del dem med flere plattformer samtidig.

Hva kan jeg ikke gjøre på GoDaddy Studio for nettet ennå?

• Legg til logoen din for rask tilgang - men du kan laste opp logoen din som et bilde.
  • Importer egendefinerte skrifttyper.
  • Samle inn grafikk eller grafiske samlinger.
  • Organiser prosjekter og maler i mapper (kun iOS).
  • Legg til videoer i prosjekter - dette inkluderer tilgang til vårt eksklusive arkivbibliotek.
  • Bruk oppsett eller layoutsamlinger (kun iOS).
  • Les Oppdag -innlegg (kun iOS), som hjelper deg med å få mest mulig ut av GoDaddy Studio.

Hvordan kan jeg foreslå forbedringer for GoDaddy Studio på nettet?

Vi vil gjerne høre tankene dine om hvordan vi kan forbedre GoDaddy Studio på nettet. For å sende oss din tilbakemelding, fyll ut skjemaet for funksjonsforespørsel og velg Send .

Relatert informasjon