Angi e -postmål for domenet mitt hos et annet selskap

Siden domenenavnet ditt er hos en annen registrator eller i en annen konto, må du legge til TXT-, CNAME-, MX- og SRV -oppføringer før du kan begynne å bruke Microsoft® Microsoft 365 fra GoDaddy -e -post. Informasjonen din er i Microsoft 365 -kontoen din.

1. Logg på kontoen din hos det andre selskapet.
  2. TXT -oppføring : Finn hvor du skal legge til en TXT -oppføring, og skriv inn detaljene vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  3. CNAME -oppføringer : Finn hvor du skal legge til en CNAME -oppføring, og skriv inn detaljene vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  4. MX -oppføringer : Finn hvor du skal legge til en MX -oppføring, og angi detaljene vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  5. SRV -oppføringer : Finn hvor du skal legge til en SRV -oppføring, og skriv inn detaljene vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.

Hjelp for spesifikke selskaper:

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .

Mer informasjon

• Hvis du har eksisterende e -postmål -domene på domenet ditt, må du fjerne de gamle postene før Microsoft 365 -e -posten din vil fungere.