Administrert WordPress Hjelp

Åpne phpMyAdmin

Merk: Hvis du ble berørt av den nylige sikkerhetshendelsen som berører Administrert WordPress-kunder, har vi allerede endret passordet vårt for WordPress-databasen for deg. Du trenger ikke å endre det. Hvis du ønsker å se det nye databasepassordet, følger du trinnene i denne artikkelen. I trinn 7 velger du øyeikonet for å vise passordet.

Du kan åpne phpMyAdmin for å redigere databasen for et eventuelt Administrert WordPress-nettsted direkte. Dette er nyttig hvis du ønsker å manuelt importere eller eksportere en database eller endre individuelle databaseverdier.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil administrere, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.

velg innstillinger
  4. Under Produksjonsnettsted velger du Vis mer.
    velg vis mer
  5. Ved siden av Databasedetaljer velger du Vis.
    velg visning
  6. Merk: For Pro Managed WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada) – vi har allerede logget deg på og du kan gå rett til databasen. For Deluxe-, Ultimate-, and Developer-kontoer, fortsetter du med de neste trinnene.

7. Kopier brukernavnet og passordet til en tekstfil.
  8. Velg URL-adressen under phpMyAdmin URL for å gå til databasens påloggingsskjerm.
    Database-vindu
  9. Lim brukernavnet og passordet inn på påloggingsskjermen for å få tilgang til databasen.