Administrert WordPress Hjelp

Åpne phpMyAdmin

Du kan åpne phpMyAdmin for å redigere databasen for et eventuelt Administrert WordPress-nettsted direkte. Dette er nyttig hvis du ønsker å manuelt importere/eksportere en database, eller endre individuelle databaseverdier.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter Products, ved siden av Administrert WordPress, klikker du på Administrer alle.
  3. For nettstedet hvis database du ønsker å vise, klikk på ikonet med tre prikker til høyre og velg Innstillinger.
    Velg Innstillinger
  4. Under Produksjonsnettsted velger du Vis mer for å utvide innstillingene.
  5. Finn Database-detaljene og velg Vis.
    kobling for visning av bilde av databasedetaljer

Merk: For Pro Managed WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada) – vi har allerede logget deg på og du kan gå rett til databasen. For Deluxe-, Ultimate-, and Developer-kontoer, fortsetter du med de neste trinnene.

6. Kopier brukernavnet og passordet til en tekstfil.
    Database-vindu
  7. Velg URL-adressen under phpMyAdmin URL for å gå til databasens påloggingsskjerm.
  8. Lim brukernavnet og passordet inn på påloggingsskjermen for å få tilgang til databasen.