Gå direkte til hovedinnholdet

Kontoadministrasjon Hjelp

Avslutt kontoen min

Hvis du avslutter GoDaddy-kontoen, vil dette permanent slette all tilknyttet informasjon.


Advarsel: Kontoavslutninger kan ikke gjøres om. Så snart vi har slettet dataene og informasjonen din, finnes det ingen måte å gjenopprette dem på.
  1. Før du avslutter kontoen, må du slette alle produkter som tilknyttet kontoen. Vent minst 24 timer før du fortsetter til neste trinn.
  2. Når det har gått minst 24 timer, går du til GoDaddy Kontaktinnstillinger -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  3. Under Konto velger du Rediger.
    velg rediger
  4. Merk av i boksen ved siden av Jeg forstår at jeg ikke kan angre denne handlingen.
    kryss av i avmerkingsboksen
    • På dette tidspunktet vil vi minne deg på å slette alle produktene i kontoen din, hvis du ikke har gjort dette allerede. Du må vente minst 24 timer før du fortsetter med avslutningen av kontoen din.
    Advarsel: Du kan ikke kreve tilbakebetalinger etter at kontoen din er avsluttet. Hvis du er kvalifisert for en refusjon, kan du kontakte vår GoDaddy Guides for å be om en refusjon før du avslutter kontoen. Når kontoen din er avsluttet, slettes kontodataene dine og du vil ikke lenger være kvalifisert for en refusjon som du tidligere ville vært under våre retningslinjer for refusjon .
  5. Velg Avslutt konto. Du får se en melding om at avslutningen av kontoen er fullført.

Merk: I den grad det er nødvendig, basert på legitime formål for å oppfylle forretningsforpliktelsene våre, for eksempel de som er nødvendige for registrering og andre juridiske formål, kan visse data bevares i henhold til retningslinjene våre for dokumentoppbevaring.

Mer informasjon