Avslutt kontoen min

Følg disse trinnene for å fullstendig og permanent avslutte GoDaddy-kontoen din.

Advarsel: Hvis du vil avslutte kontoen din, må du først slette alle produkter tilknyttet kontoen og deretter må du vente i minst 24 timer før du fortsetter med disse trinnene. Avslutning av kontoen din kan ikke angres. Så snart vi har slettet dataene og informasjonen din, finnes det ingen måte å gjenopprette dem på.
  1. Gå til GoDaddy Kontaktinnstillinger-side. Du kan bli bedt om å logge på kontoen din.
  2. I Konto-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger for å avslutte kontoen min
  3. Under Bekreft velger du Jeg forstår at jeg ikke kan angre denne handlingen.

Hvis du ikke allerede har slettet alle produkter tilknyttet kontoen, vil vi minne deg på å gjøre dette før du kan fortsette, og deretter må du vente i minst 24 timer før du kan avslutte denne kontoen.

Advarsel: Du kan ikke få refusjoner etter at du avslutter kontoen din. Hvis du er kvalifisert for en refusjon, kan du kontakte kundestøtten direkte for å be om en refusjon før du avslutter kontoen. Når kontoen din er avsluttet, slettes kontodataene dine og du vil ikke lenger være kvalifisert for en refusjon som du tidligere ville vært under retningslinjene våre for refusjon.
  4. Klikk på Avslutt konto. Når vi er ferdig, ser du en melding om dette.

Merk: I den grad det er nødvendig, basert på legitime formål for å oppfylle forretningsforpliktelsene våre, for eksempel de som er nødvendige for registrering og andre juridiske formål, kan visse data bevares i henhold til retningslinjene våre for dokumentoppbevaring.