Gå direkte til hovedinnholdet
Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Slette produkter i GoDaddy-kontoen

Hvis du ikke lenger trenger et produkt, sletter du dette fra kontoen din. Eller du kan slå av automatisk fornyelse og bruke produktet til abonnementet går ut. Etter at abonnementet går ut, slettes produktet fra kontoen din.

Advarsel: Så snart et produkt er slettet fra kontoen din, kan du ikke lenger bruke det, og det kan ikke gjenopprettes – selv om det er tid igjen i abonnementsperioden.

  1. Vil du slette noen av disse produktene? Hvert produkt har forskjellige trinn for sletting eller kansellering. For produkter som ikke er på denne listen fortsetter du til det neste trinnet.
  2. Gå til GoDaddys Fornyelse og fakturering -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av produktet eller domenet du vil slette.
    velg avmerkingsboksen
    • Hvis du sletter et abonnement med flere produkter, fjernes alle produktene. Produktene kan ikke slettes individuelt.
  4. Velg Avbryt fornyelse øverst på siden.
    velg Kanseller fornyelse
  5. Klikk på Slett mitt produkt.
    velg Slett mitt produkt
  6. Velg avmerkingsboksen og velg deretter Send e-post ved siden av For å fullføre anmodningen min, anerkjenner jeg at jeg må åpne e-posten og velge «Ja, jeg vil slette».
    velg avmerkingsboksen, og velg deretter Send e-post

    Merk: Hvis du kansellerer et domene med Ownership Protection, må vi verifisere identiteten din. Velg Ja, slett dette produktet, og velg deretter Verifiser og slett. Vi sender en verifiseringskode via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert på kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord for å sende et engangspassord til registrantens e-postadresse.

  7. Når du mottar e-posten vår med «Er du sikker?», åpner du den og velger Ja, jeg vil slette! Du omdirigeres tilbake til kontoen din. Hvis du ikke mottok e-postmeldingen, må du påse at e-postadressen i kontoprofilen er oppdatert.
  8. Velg Slett produktet. Vi bekrefter at produktet ble slettet fra kontoen. Du kan bruke tilbakemeldingsboksen til å fortelle oss hvorfor du slettet produktet.

Relaterte trinn

  • Du vil kanskje kunne be om refusjon for et kansellert produkt. Du finner informasjon om kvalifisering for refusjon i våre retningslinjer.
  • Når du har slettet alle produktene, kan du avslutte GoDaddy-kontoen din. Når kontoen din er avsluttet, slettes kontodataene dine, og du vil ikke lenger være kvalifisert for en refusjon med mindre annet er tillatt i våre retningslinjer for refusjon.