Avslutt PHP -prosesser i Linux -hostingkontoen min

Du må kanskje avslutte PHP -prosesser i Linux -hostingkontoen din - for eksempel for å administrere løpskript eller få en PHP -initialiseringsfil til å tre i kraft.

Merk: Hvis du avslutter en prosess, blir alle nåværende tilkoblinger til prosessen drept. Alle brukere som er koblet til prosessen, må koble til på nytt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Velg PHP -versjon på Programvare -delen på cPanel -startsiden.
  5. Nedenfor PHP Selector | Utvidelser , ved siden av PHP -versjonen , klikker du på den gjeldende versjonen, velger en annen versjon fra listen og klikker deretter på Angi som gjeldende . For eksempel, hvis den gjeldende versjonen er 7.2, velger du 7.1.
  6. Gjenta forrige trinn, men velg versjonen du brukte før, og ikke glem å klikke på Angi som gjeldende .