Konfigurer PHP -feillogging

Når du feilsøker PHP -feil , må du gjennomgå PHP -loggene dine. Hvis du ikke har PHP -logger å gjennomgå, bruker du følgende prosess for å konfigurere logging:

Merk: For feillogging av WordPress og Administrert WordPress, se Aktiver feilsøking i WordPress.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du gjør endringer på nettstedet ditt.
  2. Finn PHP -initialiseringsfilen .
  3. Rediger filen. ( cPanel / Plesk / VPS )
  4. Plasser følgende linje i initialiseringsfilen:
    error_log = /path/to/your/webroot/php_error.log
    • error_log er PHP -funksjonen som vil fortelle webserveren til å sende ut loggene til en ny fil.
    • /path/to/your/webroot/php_error.log er banen til den nye loggen din.
      • Sørg for å erstatte /path/to/your/webroot med den faktiske banen hostingkontoen din bruker.
      • Hva er min absolutte vei? ( cPanel / Plesk ).
  5. Opprett en fil med navnet php_error.log i i nettroten til hosting.
  6. Start PHP -prosessene på nytt. ( CPanel / Plesk ).

Neste trinn:

• Se gjennom php_error.log for feilinformasjon. ( cPanel / Plesk / VPS )

Mer informasjon

• For mer informasjon om PHP -feillogger , besøk PHP.net.