Bekreft domeneeierskapet mitt med eNom

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene hos eNom, må du endre eNom DNS -innstillingene dine to ganger. Én gang med en TXT -verifisering for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og en gang til med resten av Microsoft 365 DNS -detaljene for å angi e -postmål.

TXT -postverdien du må opprette, finnes i Microsoft 365 -kontoen din. Hvis du trenger å logge på igjen, velger du Hjelp meg med å fikse dette .

1. Logg på eNom -kontoen din .
  2. I Domains delen velger My Domains.
  3. Hvis du har flere domenenavn, velg domenenavnet du vil redigere.
  4. I Administrer domene-området velger du Vertsoppføringer.
  5. Angi følgende innstillinger:
    • Vertsnavn : @
    • Oppføringstype : TXT
    • Adresse : TXT -verdien vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  6. Velg Lagre.

Kontakt eNom kundestøtte på 1 (425) 274-4500 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relatert trinn

• Få GoDaddy til å sjekke TXT -oppføringen din ved å logge på Microsoft 365 -kontoen din og velge Jeg konfigurerte TXT -oppføringen min. Sjekk, er du snill! Etter at eierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av konfigureringsinstruksjonene dine for Microsoft 365. Bruk disse til å angi e -postmål for Microsoft 365 for eNom -domenet ditt .

Mer informasjon

• Lær mer fra eNom .