Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk en markedsplassmal eller -oppskrift på eksisterende produktoppføringer

Når du oppretter Marketplaces -maler og Marketplaces -oppskrifter , er ett alternativ å bruke malene og oppskriftene på eksisterende produktoppføringer.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet butikken din er på.
  3. Fra Instrumentbord velger du Butikk > Markedsplasser .
  4. Velg en kanal fra Oppføringer -fanen. (For eksempel Etsy eller Amazon.)
  5. Merk av i boksen ved siden av de ønskede oppføringene.
  6. Velg Bruk mal (er) og velg deretter malen (e) eller oppskriften (e) du ønsker fra rullegardinmenyen.
  7. Velg Ja, bruk mal eller Ja, bruk oppskrift for å bekrefte at du skriver over den gjeldende informasjonen med den nye informasjonen.
  8. Velg Fikk det når du har lest bekreftelsesmeldingen.