Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer markedsplassoppskrifter

Oppskrifter er en samling av kanalspesifikke maler. For eksempel kan en mal for en Amazon -oppføring (en kanal) være atskilt fra en mal for en Etsy -oppføring (en annen kanal). Opprett malene dine først før du oppretter oppskrifter.

Oppskrifter sparer deg enda mer tid enn maler alene, fordi oppskrifter lar deg bruke flere maler samtidig. Hvis du for eksempel tilordner en oppskrift til en produktkategori, vil hvert produkt i den kategorien bruke den tildelte oppskriften og malene i den.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet butikken din ligger på.
  3. Fra Instrumentbord velger du Butikk > Markedsplasser .
  4. Gå til Oppføringer > Legg til/administrer markedsplasser . (Hvis du ikke har noen gang med å konfigurere butikken din, må du koble til minst én markedsplass før du kan opprette en mal og i tillegg en oppskrift.)
  5. Velg Oppføringsmaler i venstre kolonne.
  6. Velg Oppføringsoppskrift -fanen.
  7. Herfra kan du legge til en ny oppskrift eller redigere eller duplisere en eksisterende oppskrift.
  8. Velg hvilken mal (er) du vil bruke i oppskriften. (Hvis du trenger det, åpner du en ny fane og oppretter Marketplaces -maler .)
  9. Du har muligheten til å tilordne oppskriften til en produktkategori, eller opprette en ny produktkategori. Hvis du tilordner en oppskrift til en produktkategori, vil alle nye produktene du legger til i den kategorien automatisk motta innstillingene fra malen / malene dine.
  10. Til slutt, gi oppskriften et beskrivende navn, og velg deretter Lagre eller Lagre og lukk .