Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer markedsplasser -maler

Maler er en lagret gruppe med innstillinger og alternativer for produktoppføringer på en bestemt salgskanal (f.eks. Amazon, Etsy osv.). Bruk malen på nye oppføringer, eller bruk dem på eksisterende oppføringer . Alle endringer i malen vil automatisk oppdatere alle oppføringer som bruker den malen. Når du har opprettet maler, kan du gruppere dem som en del av en oppskrift .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet butikken din er på.
  3. Fra Instrumentbord velger du Butikk > Markedsplasser .
  4. Gå til Oppføringer > Legg til/administrer markedsplasser . (Hvis du ikke har konfigurert butikken din på nytt, må du koble til minst én markedsplass før du kan opprette en mal.)
  5. Velg Oppføringsmaler i venstre kolonne.
  6. Velg typen mal du vil opprette: Kategori , Tittel og beskrivelse , Frakt eller Priser .
  7. Legg til en ny mal , rediger en eksisterende mal eller dupliser en eksisterende mal for å opprette en ny mal.
  8. Du må fylle ut alle feltene merket med en rød stjerne, og det kan være lurt å fylle ut alle andre felt. Når du er ferdig, velger du Lagre eller Lagre og lukk .