Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer markedsplasser -maler

Maler er en lagret gruppe med innstillinger og alternativer for produktoppføringer på en bestemt salgskanal (f.eks. Amazon, Etsy osv.). Bruk malen på nye oppføringer, eller bruk dem på eksisterende oppføringer . Alle endringer i malen vil automatisk oppdatere alle oppføringer som bruker den malen. Når du har opprettet maler, kan du gruppere dem som en del av en oppskrift .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Butikk > Markedsplasser .
  1. Gå til Oppføringer > Legg til/administrer markedsplasser . (Hvis du ikke har noen gang med å konfigurere butikken din, må du koble til minst én markedsplass før du kan opprette en mal.)
  2. Velg Oppføringsmaler i venstre kolonne.
  3. Velg type malen du ønsker å opprette: Kategori, Tittel & Beskrivelse, Shipping eller prissetting.
  4. Legg til en ny mal , rediger en eksisterende mal eller dupliser en eksisterende mal for å opprette en ny mal.
  5. Du må fylle ut alle feltene merket med en rød stjerne, og det kan være lurt å fylle ut alle andre felt.
  6. Når du er ferdig, velger du Lagre eller Lagre & Lukk.