Konfigurer markedsplasser -maler

Maler er en samling lagrede innstillinger og alternativer for produktoppføringer på en bestemt salgskanal (som Amazon, Etsy, eBay osv.). Bruk malen på nye oppføringer, eller bruk dem på eksisterende oppføringer . Alle endringer i malen vil automatisk oppdatere alle oppføringer som bruker den malen. Når du har opprettet maler, kan du gruppere dem som en del av en oppskrift .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Markedsplasser .
  4. Velg Administrer på en tilkoblet salgskanal.
    Merk: Hvis du er ny på å konfigurere butikken din, må du koble til minst én salgskanal før du kan opprette en mal.
  5. Velg Maler .
  6. Bla til mal -typen du ønsker å opprette eller redigere:
    • Kategori
    • Betaling & Returnerer
    • Tittel & Beskrivelse
    • Frakt
    • Prising
  7. Velg + Legg til ny ved siden av malnavnet for å opprette en ny mal, eller velg rediger eller dupliser på en eksisterende mal.
  8. Du må fylle ut alle feltene merket med en rød stjerne, og det kan være lurt å fylle ut alle andre felt.
  9. Når du er ferdig, velger du Lagre eller Lagre & Lukk.