Kontoadministrasjon Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre støtte -PIN -koden min

Slik endrer du støtte -PIN -koden din, som identifiserer deg som eier av kontoen din. Hvis du må kontakte en GoDaddy , bekrefter vi støtte -PIN -koden din.

  1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side.
  2. Du finner den gjeldende PIN-koden din i delen Støtte-PIN-kode.
  3. I delen Støtte -PIN -kode velger du Rediger .
  4. Angi en ny støtte -PIN -kode , og velg deretter Lagre . Den nye PIN -koden din må oppfylle vilkårene som vises.
    Angi en ny PIN -kode for støtte

Mer informasjon