Kontakt kundestøtten hos GoDaddy

Står du fast? Trenger du hjelp? Kontakt vår klasseledende kundestøtte via chat eller telefon.

Chat

For å få støtte uten å forlate denne siden klikker du på Chat nå øverst til høyre på skjermen.
klikk på chat nå for å starte en livechat

Hvis du ikke ser Chat nå, er ikke livechat tilgjengelig for øyeblikket, og du bør ringe oss for videre hjelp.

Hva støtter du?

Hvis du lurer på hva vi kan hjelpe deg med, kan du ta en titt på vår Støtteerklæring.