|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Kontakt kundestøtten hos GoDaddy

Spør de prisbelønnede Guides GoDaddy om hjelp.

Chat

For å chatte med en GoDaddy-guide, går du til Kontakt oss-siden og klikker på Chat nå.
klikk på chat nå for å starte en livechat

Hvis direkte chat ikke er tilgjengelig, se på Ring oss på samme side for å finne telefonnumrene for brukerstøtten.

Hva støtter du?

Hvis du lurer på hva vi kan hjelpe deg med, kan du ta en titt på vår Støtteerklæring.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.