Opprett et underordnet tema for WordPress

Noen ganger kan det være lurt å endre et WordPress -tema. Den beste fremgangsmåten for å endre stilen og funksjonaliteten til et tema er gjennom et underordnet tema for å hindre at endringene dine går tapt når du utfører oppdateringer.

1. Koble til hosting med FTP
  2. Naviger til wp-content/themes -katalogen for WordPress-nettstedet ditt.
  3. Opprett barnetema -katalogen din. Følgende er en vanlig navnekonvensjon for underordnede temaer: < foreldre & gt; -barn , der < foreldre & gt; er navnet på det overordnede temaet ditt.
  4. Naviger inn i den underordnede temakatalogen og opprett en style.css -fil.
  5. I style.css -filen legger du til et stilarkoverskrift som inneholder metadata om temaet ditt. Følgende er et eksempel som du kan bruke fra et Twenty Fifteen -underordnet tema:
    /* Temanavn: Twenty Fifteen Child Theme URI:http://example.com/twenty-fifteen-child/ Beskrivelse: Twenty Fifteen Child Theme Forfatter: John Doe Forfatter URI:http://example.com Mal: twentyfifteen Versjon: 1.0.0 Lisens: GNU General Public License v2 eller nyere Lisens URI:http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Koder: lys, mørk, to kolonner, høyre sidestolpe, responsiv oppsett, tilgjengelighetsklar Tekstedomen: tjuefem-barn */

Sørg for å erstatte informasjonen i eksemplet med informasjonen i forhold til temaet ditt.

6. Lagre style.css -filen.
  7. Opprett nå en funksjons.php -fil. Dette vil inneholde PHP -funksjoner som er spesifikke for barnetemaet ditt.
  8. Etter at du har opprettet funksjons.php -filen, må du legge stilene og skriptene fra det overordnede temaet inn i barnetemaet ditt.
    • Åpne functions.php -filen
    • Legg til en funksjon som skal brukes til å etterligne stiler og skript fra det overordnede temaet. Nedenfor er et eksempel.
      ? php add_action ('wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_style'); funksjon my_theme_enqueue_style () {wp_enqueue_style ('parent-style', get_template_directory_uri (). '/style.css'); }? >