Opprett en tilpasset video

Bilder gir tekst levende liv, og videoer gir bilder liv. Opprett en egendefinert video som gir deg interesse for nettstedet ditt med videoklipp, bilder og tekst.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Legg til en del eller velg en del som bruker video, for eksempel Innhold, Introduksjon, Om eller til og med overskriften (den aller første delen av hjemmesiden din). I noen deler er det bare visse layouter som godtar videoer.
  5. Merk: Overskriftsvideoer spilles av uten lyd. Les mer om hvordan du legger til en video i overskriften og beste fremgangsmåter for overskriftsvideoer .

6. Velg videoen, og velg deretter Endre video .
  7. Merk: Du må kanskje velge Video og deretter Last opp eller velg en video for å komme til Endre video -koblingen.

8. I Mediebiblioteket velger du Opprett .
  9. Følg meldingene for å opprette en video som starter fra en mal eller fra bunnen av. Du vil legge til ord, bilder, videoklipp, musikk og mer. Noen funksjoner kan kreve oppgradering til en betalt Pro- eller Business Vimeo -konto. Når du er ferdig, velger du Lagre & Forhåndsvisning .
  10. Etter at du har sett på forhåndsvisningen av videoen, velger du enten Rediger for å endre noe eller Lagre i GoDaddy når du er ferdig.
  11. Den nye videoen blir lagt til mediebiblioteket ditt. Du vil også motta en e -postbekreftelse på at videoen din er opprettet.
  12. Velg den nye videoen i mediebiblioteket, og velg deretter Sett inn .
  13. Endringene lagres automatisk mens du jobber. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene, og når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet .