Opprett et nettstedskart i WordPress

Følg trinnene nedenfor for å sikre at WordPress -nettstedet ditt har et XML -nettstedskart , som kan bidra til å forbedre nettstedets SEO ved å gjøre det enklere for søkemotorer som Google å finne og gjennomsøke de viktigste sidene dine. Mange tredjeparts plugin-moduler kan brukes til å opprette et nettstedskart, og vi dekker installering av Yoast SEO -plugin-modulen. Hvis du bestemmer deg for å bruke en annen plugin -modul, velger du en som vedlikeholdes aktivt.

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver Yoast SEO -plugin -modulen.
  3. På menyen til venstre velger du Yoast SEO og deretter Innstillinger .
  4. Under Generelt må du sørge for at nettstedsfunksjoner er valgt.
  5. Rull ned til API -er, og sørg for at Aktiver -funksjon er slått på under XML -nettstedskart .
    • Hvis Aktiver -funksjonen er deaktivert, slår du på veksleknappen og velger Lagre endringer .