GoDaddy Conversations Help

Koble Facebook Business -siden min fra GoDaddy Conversations

Når du kobler fra Facebook -bedriftssiden din til GoDaddy Conversations, slutter du å motta Facebook Messenger -meldinger og kommentarer. Alle Facebook -meldingene og kommentarene dine vil bli slettet fra Innboksen til samtaler og arkivene dine, og stjernemerkede Facebook -meldinger og kommentarer blir også fjernet.

You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.

  1. Logg på GoDaddy -mobilappen din.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du ønsker å koble fra Facebook, velger du Ja, Koble fra .
  1. Logg på GoDaddy -mobilappen din.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du ønsker å koble fra Facebook, velger du Ja, Koble fra .
  1. I en nettleser går du til GoDaddy -produktsiden for din.
  2. Hvis du har den enkeltstående versjonen av Conversations, utvider du Conversations Unified Inbox . Velg Nettinnboks til høyre for Conversations -abonnementet.

    ELLER

    Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, blar du til Websites + Marketing og velger Administrer ved siden av nettstedet ditt. Utvid Conversations i menyen til venstre.

  3. Velg Innstillinger.
  4. Select Channels
  5. Expand Facebook, and then select your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du ønsker å koble fra Facebook, velger du Ja, Koble fra .

Relatert trinn

Mer informasjon