GoDaddy Conversations Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Koble min profesjonelle Instagram -konto fra GoDaddy Conversations

Å koble din profesjonelle Instagram -konto fra GoDaddy Conversations betyr at du ikke lenger vil motta Instagram -meldinger eller kommentarer i den samlede innboksen din. Alle Instagram -meldingene og kommentarene dine vil bli slettet fra Conversations -innboksen og arkivene dine, og Instagram -meldinger og kommentarer med stjerner blir også fjernet.

Du kan koble Instagram til Conversations når som helst. Hvis du gjør det, vil meldingene og kommentarene vises i Conversations -innboksen igjen.

Note: The GoDaddy mobile app and connecting your social media accounts aren't available with free Conversations plans.
  1. Logg på GoDaddy -mobilappen din.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .
  1. Logg på GoDaddy -mobilappen din.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .
  1. I en nettleser går du til GoDaddy -produktsiden for din.
  2. Hvis du har den enkeltstående versjonen av Conversations, utvider du Conversations Unified Inbox . Velg Nettinnboks til høyre for Conversations -abonnementet.

    ELLER

    Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, blar du til Websites + Marketing og velger Administrer ved siden av nettstedet ditt. Utvid Conversations i menyen til venstre.

  3. Velg Innstillinger.
  4. Select Channels
  5. Expand Instagram, and then select your Instagram account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For å bekrefte at du vil koble fra Instagram, velger du Ja, Koble fra .

Relatert trinn

Mer informasjon