Rediger produkter i nettbutikken min

Etter at du har lagt til fysiske produkter (eller digitale produkter ), kan du importere produkter fra en CSV -fil , redigere eller legge til produktdetaljer.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På Instrumentbord velger du Butikk og deretter Produkter .
  4. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Produkter .
  5. Velg navnet på et produkt for å redigere det, eller velg Hurtigredigering .
  6. Legg til eller endre informasjon i de redigerbare feltene, for eksempel produktnavn, pris, kategori, beskrivelse eller andre felt.
    Merk: Hvis du har tatt med varianter på produktet ditt, som størrelser for en skjorte, velger du Varianter under produktet oppført i Hurtigredigerings -visningen for å redigere priser.
    • Square -brukere: Hvis du har importert produkter fra Square, kan nedtonede felt som Antall ikke være redigerbare. Produktbeholdning angis i Square -kontoen din, ikke i Beholdning & Alternativer -fanen. Antall oppdateringer hvert 15. minutt hvis endringer oppdages i Square -kontoen din. Hvis det ikke er noen endringer, sjekker nettbutikken feltet hvert 30. minutt, deretter på 45 minutter og deretter på 60 minutter.
  7. Når du er ferdig, velger du Lagre .