Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Eksporter GoDaddy Studio -prosjektet mitt som en video

Hvis GoDaddy Studio -prosjektet ditt har mer enn én side eller inneholder en video, kan det eksporteres som en .MOV (iOS) eller .MP4 (Android) -fil.

Merk: Videoeksport er for øyeblikket kun tilgjengelig i GoDaddy Studio -appen på iOS- og Android -enheter. Det er gratis for alle GoDaddy Studio -kunder.
  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst til høyre trykker du på Prosjekter og deretter på prosjektet du vil eksportere.
  3. Trykk på i hjørnet øverst til høyreGoDaddy Studio eksportikon for iOS Eksporter .
  4. Trykk på Lagre nederst til venstre.
    Lagre prosjektet ditt i iOS
  5. (Valgfritt) Som standard lagres videoene i Full HD (1080p) -oppløsning. For å endre disse innstillingene, trykk påInnstillinger -tannhjul for iOS Videoinnstillinger .
    Videoinnstillinger -ikon i Android
    Her kan du velge en lavere oppløsning (720p) og endre hvor lange sider som vises i videoen. Når du er ferdig, trykker du på nedoverpilen for å lukke Videoinnstillinger.
    Videoinnstillinger i iOS
  6. Trykk på Lagre som video (.MOV) .
    Lagre som en film i iOS
Prosjektet ditt vil umiddelbart bli lagret på enheten din som en .MOV -fil. Du kan deretter dele det hvor som helst du velger, for eksempel for å opprette et innlegg på sosiale medier eller legge til eller erstatte et bilde på GoDaddy -nettstedet ditt .
  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst til høyre trykker du på Prosjekter og deretter på prosjektet du vil eksportere.
  3. Trykk på i hjørnet øverst til høyreGoDaddy Studio eksportikon for Android Eksporter .
  4. Trykk på Lagre nederst til venstre.
    Lagre prosjektet ditt i Android
  5. (Valgfritt) Som standard lagres videoen med Full HD (1080p) -oppløsning, med en bildefrekvens på 60 fps, som er den høyeste kvaliteten på videoen. For å endre disse innstillingene, trykk påInnstillinger tannhjul for Android Eksporter filminnstillinger .
    Videoinnstillinger -ikon i Android
    Her kan du velge lavere oppløsning (720p) og bildefrekvens (30 fps), og angi hvor lange sider skal vises i videoen. Når du er ferdig, trykker du på nedoverpilen for å lukke Eksporter filminnstillinger.
    Videoinnstillinger i Android
  6. Trykk på Lagre alle sider som film .
    Lagre som en film i Android
Prosjektet ditt vil umiddelbart bli lagret på enheten din som en .MP4 -fil. Du kan deretter dele det hvor som helst du velger, for eksempel for å opprette et innlegg på sosiale medier eller legge til eller erstatte et bilde på GoDaddy -nettstedet ditt .