En hurtigstartveiledning til Microsoft 365 fra GoDaddy

Velkommen til Microsoft 365! Du har nå profesjonell e -post som bruker domenenavnet ditt, pluss verktøy for å øke samarbeidet og produktiviteten. Med Microsoft 365 er e -postadressen og filene dine koblet til alle enhetene dine, slik at du kan få gjort mer, uansett hvor virksomheten din tar deg. La oss komme i gang!

Tour & Kontor

Her er noen av tingene du kan gjøre med Microsoft 365 fra GoDaddy.

Gi det en sjanse!

Nå som du vet hva du kan gjøre i e & Office -instrumentbordet, les videre for hvordan du begynner å bruke e -postkontoen din.

Logg på e -posten din

For å få tilgang til Outlook og de andre Office -appene, logger du på Office -hjemmesiden.

1. Gå til Microsoft 365 Påloggingsside for . owa-påloggingsside
  2. Angi e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365. Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke her.
  3. Velg Logg på . Office -hjemmesiden åpnes.
  4. På Outlook til venstre velger du Outlook for å gå til e -posten din.

Laste ned og installere Office

Med Business Professional -planer og nyere installerer du Office -apper på opptil fem enheter. Lær mer om nedlasting av Office -apper .

1. Logg på e & Office -instrumentbord .
  2. Velg Last ned Office , og logg deretter på med Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt.
  3. Velg Installer Office , og følg deretter trinnene.
    Påloggingsside

Konfigurer e -post på enhetene dine

Sjekk ut instruksjonene våre for å konfigurere e -post på mobile eller stasjonære enheter. Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen. På mobil installerer du Outlook fra App Store for iOS eller fra Google Play Store for Android.

Merk: Hvis du vil flytte gammel e -post til den nye kontoen, eksporterer du e -posten og importerer den til Outlook som en PST -fil .

Del filer og dokumenter

Opprett og del dokumenter med Office på nett. Med Business Professional -planer og nyere kan du også opprette og dele filer med OneDrive eller SharePoint .

1. Logg på Microsoft 365 med e -postadresse og passord.
  2. Åpne eller opprett et dokument.
  3. Velg Del øverst til høyre.
    Del -knapp på Word
  4. Angi et navn eller en e -postadresse, og velg deretter Send .

Du kan også dele filer fra Office -apper på skrivebordet ved å gå til Fil , deretter Del .

Opprett en ny bruker

Etter hvert som teamet ditt vokser, må du kanskje opprette en annen brukerkonto .

1. Logg på e & Office -instrumentbord .
  2. Velg Kjøp mer e -post . Du må kanskje velge domenet ditt hvis du har mer enn ett i kontoen din.
  3. Under Opprett ny e -postkonto angir du kontoinformasjonen.
  4. Velg Opprett .

Merk: Kontoen din inneholder flere gratis e -postadressealternativer hvis du ikke trenger å konfigurere en personlig postboks (som for en ansatt). Disse adressene, som aliaser og distribusjonsgrupper, kan forbedre teamarbeidet og få en liten bedrift til å se større ut.