Aktiver SMTP -autentisering

SMTP -autentisering brukes til å sende e -post fra apper, rapporteringsservere og multifunksjonsenheter (som skrivere og skannere). Vi anbefaler at du kun aktiverer SMTP -autentisering for brukerkontoer som krever det siden standard Exchange -innstillingene dine er sikrere.

Hvis du har aktivert sikkerhetsstandarder , vil aktivering av SMTP -autentisering automatisk deaktivere disse innstillingene for organisasjonen din. Du kan enten fortsette å bruke flerfaktorautentisering (MFA) med et app-passord eller deaktivere MFA for brukeren.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å administrere SMTP -autentisering. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt).
  2. Velg Administrer ved siden av brukeren.
  3. Rull ned til Kontoinformasjon og velg Avanserte innstillinger .
    Avanserte innstillinger
  4. Slå på SMTP -autentisering -veksleknappen.
    SMTP -autentisering -veksle
  5. Velg Fortsett for å bekrefte at du vil aktivere SMTP -autentisering for denne brukeren.

Mer informasjon

• Slå av veksleknappen for å deaktivere SMTP -autentisering.
  • Lær mer om SMTP -autentisering fra Microsoft.