Nettstedbygger Hjelp

Endre bakgrunnen til Kommer snart-siden min

Hvis du har opphevet publiseringen av nettstedet ditt, ser personer som besøker nettstedet ditt, et bakgrunnsbilde med ordene «Kommer snart». Hvis du vil endre det bildet, gjør du det på denne måten.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. Åpne Overskrift-delen ved å velge forsidebildet på hjemmesiden din.
  5. Velg pilen ved siden av Forsidebilde.
    Velg Forsidebilde-panelet
  6. Velg Erstatt for å redigere bildet ditt, eller du kan erstatte forsidebildet ditt med en heldekkende farge.
  7. Når du er ferdig, velger du Publiser for å gjøre bildet aktivt.
  8. Bruk Hjem-ikonet for å gå tilbake til Mitt nettsted.
  9. Velg Innstillinger.
  10. Velg Opphev publisering og bekreft følgende meldinger