Nettstedbygger Hjelp

Erstatt forsidebilde med en farge

På noen nettsteder fungerer en ensfarget frontside bedre enn et bilde. Prøv det. Det er lett å bytte tilbake til det opprinnelige bildet om du forandrer mening.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på forsidebilde i overskriftsdelen.
    klikk hvor som helst i forsidebildet
  4. Klikk Forsidebilde i panelet Overskrift.
    klikk på Forsidebilde-panelet
  5. klikk på søppelbøtte-knappen.
    klikk på søppelbøtte-knappen.
  6. Klikk på Ferdig, så erstattes forsidebildet med en ensfarget frontside basert på den valgte fargen i Tema-panelet.
    ensfarget flate vist
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene.
  8. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.