Nettstedbygger Hjelp

Erstatt forsidebilde med en farge

På noen nettsteder fungerer en ensfarget frontside bedre enn et bilde. Prøv det. Det er lett å bytte tilbake til det opprinnelige bildet om du forandrer mening.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk Rediger
    Klikk Rediger
  3. Klikk Overskrift i panelet Deler.

klikk Overskrift
  4. Klikk Forsidebilde i panelet Overskrift.
    Klikk forsidebilde
  5. Klikk papirkurvknappen og det gjeldende bildet blir erstattet med en farge basert på fargene du har valgt i panelet Tema.
    Klikk papirkurven
  6. Alle endringer lagres automatisk. Når du er ferdig klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatet.
  7. Hvis du er fornøyd med resultatet, klikker du på Publiser nettsted(mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).
  8. Hvis du vil bruke en annen farge på bakgrunnen, kan du se under Velg farge på nettstedet.

Neste steg