Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Erstatt forsidebilde med en farge

For noen nettsteder kan en ensfarget første seksjon se bedre ut enn et bilde.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. Åpne Overskrift -delen ved å velge forsidebildet til hjemmesiden din.
  5. Velg pilen ved siden av Forsidebilde.
    Velg Forsidebilde-panelet
  6. Velg papirkurven for å fjerne bildet.
  7. Velg Ferdig , så ser du alternativene for overskriften igjen. Velg en av aksentfargene dine, eller velg Rediger temafarge for å velge nye farger. Husk at hvis du fjerner innhold fra nettstedbyggeren din, vil innholdet på skjermen automatisk justeres. Bruk redigeringsprogrammet til høyre for å legge til innholdet igjen.
  8. Endringene lagres automatisk. Husk å publisere nettstedet ditt når du er ferdig.