Endre e -postadressen for gjenoppretting

Endre e -postadressen som kan motta tilbakestilling av passord. Hvis du konfigurerer Microsoft 365 for første gang, kan du legge til en e -postadresse for gjenoppretting i stedet.

1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Hvis du er en kontoeier eller administrator, velger du Administrer ved siden av e -postadressen. Ellers fortsetter du til neste trinn.
  3. Under Kontoinformasjon velger du Rediger . (Hvis du ikke har en gjenopprettings -e -post, velger du Legg til e -post for gjenoppretting .)
  4. Skriv inn e -postadressen for gjenoppretting og velg Lagre .

Du vil se en bekreftelse på at gjenopprettings -e -posten din ble oppdatert.