Gå direkte til hovedinnholdet

GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre en nettavtale eller hendelsesplassering

Hvis du trenger å endre plasseringen til en tjeneste (en avtale eller hendelse), bruker du følgende trinn for å unngå konflikt med allerede planlagte tjenester, fremtidige tjenester og tidligere tjenester:

  1. Kopier tjenesten.
  2. Legg til deltakere i den nye tjenesten (eller inviter folk til å planlegge selv).
  3. (Valgfritt) Slett den gamle tjenesten.

Før du setter i gang, åpner du den eksisterende tjenesten og noterer deltakerne.

1. Opprett en ny tjeneste

Du kan enten opprette en helt ny tom tjeneste, eller kopiere en eksisterende tjeneste og bruke den som en mal for den nye tjenesten.

  1. Gå til Avtaler > Tjenester på instrumentbordet.
  2. Legg til en tjeneste eller kopier en eksisterende tjeneste ved å bruke kopieringsikonet IMAGE fra listen over tjenester.

I den nye tjenesten din, bruk beskrivende titler for å gjøre dem tydelige for kundene og for å hjelpe deg med å administrere listen din over tjenester.

Hvis du kopierte en tjeneste, redigerer du tjenestenavnet på den eksisterende (gamle) tjenesten for å skille den fra den nye tjenesten. For eksempel hvis jeg er en interiørdesigner, kan en ny klient bestille min første designkonsultasjon. Men nå vil jeg endre mine personlige økter til online. For å gjøre dette kunne jeg:

  • Opprett en ny tjeneste ved å kopiere den opprinnelige tjenesten min, og gi den navnet «Initial Design Consultation - Online.»
  • Rediger den opprinnelige tjenesten og gi den navnet "Innledende designkonsultasjon - personlig."

Merk: Tjenestenavnet er inkludert i e -postoppdateringer til kundene dine, så ikke legg til ordet «Kansellert» i den eksisterende tjenesten, ellers vil folk kanskje ikke vite at den er blitt erstattet av en ny tjeneste.

2. Legg til deltakere i den nye tjenesten (eller inviter folk til å legge om tid selv)

Nå kan du legge til deltakere i den nye tjenesten . Det er enklest å legge til deltakere selv, for da kan du merke om de har betalt, eller ikke.

Kontakt deltakerne direkte via e -post eller telefon og fortell dem hva som skjer. Selv om de mottar automatiserte e -poster, bygger det opp lojalitet ved å opprette en personlig tilkobling.

Eller send en e -post til deltakerne for å fortelle dem at tjenestene dine nå er på nett, og inkluder en kobling til tjenestesiden din, slik at de kan registrere seg for en ny økt.

Merk: Hvis folk har betalt for en økt og deretter registrerer seg for en ny økt, må du spore og merke dem manuelt som betalte manuelt etter at de har registrert seg. Eller du kan gi en refusjon hvis de har betalt to ganger for én tjeneste.

3. Slett gammel tjeneste (valgfritt)

Avhengig av tjenesten du tilbyr, hvilken type det er og hvor mange som er registrert, kan du velge å slette den gamle avtalen eller hendelsen fra Avtaler > Tjenester -listen.

Avtaler og gjentakende hendelser vises fremdeles i kalenderen din hvis de har deltakere, men ikke er synlige for nye registreringer.

Merk: Engangshendelser blir slettet, og deltakerne mottar en kanselleringsmelding i e-posten sin.

Relaterte trinn

Mer informasjon