Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Gjør det mulig for kunder å omplanlegge tjenester

Å gjøre det mulig for kunder å omplassere sine egne tjenester (avtaler eller hendelser), sparer tid for alle. Når du legger til eller redigerer en tjeneste, velger du om kunder kan legge om tid til avtaler og gjentatte hendelser. De kan ikke legge om en engangshendelse.

Påkrevd: Kontoer må være aktivert for at kundene dine skal kunne se sine egne avtaler. Fra instrumentbordet går du til Innstillinger > Medlemskap og sørger for at veksleknappen er satt til .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Gå til Avtaler > Tjenester på instrumentbordet. (For å komme til instrumentbordet ditt fra redigeringsprogrammet for nettstedet, velger du Instrumentbord i Nettstedbygger-menyen øverst til venstre.)
  4. Åpne en eksisterende tjeneste eller legg til en ny tjeneste .
  5. Under Planleggingsalternativer angir du veksleknappen for Tillat kunder å omplanere på Internett til Ja .

Merk: Hvis Krev kunder å bestille på forhånd er satt til Ja , gjelder denne grensen også for omplanleggingen. Hvis du for eksempel krever at folk bestiller minst 3 dager i forveien, må de også legge om sine egne avtaler 3 dager i forveien.

Velg veksleknappen for Tillat kunder å omorganisere nettet til Ja
  6. Velg Lagre . Avtalene dine oppdateres automatisk på nettstedet ditt, du trenger ikke å publisere det.