Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en kunde i en avtale eller hendelse

En kunde kan trenge din hjelp til å legge dem til i en eksisterende avtale eller hendelse. Hvis du trenger en ny hendelse, ta deg tid til å legge til en tjeneste (avtale eller hendelse) først, og kom tilbake hit og legg til kunder.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. I Instrumentbord går du til Avtaler > Kalender .
  4. Velg Legg til bestilling .
  5. Velg ønsket tjeneste, dato og tidspunkt.
  6. Skriv inn kundens fornavn, etternavn og e -postadresse som minimum for å legge dem til som deltaker. Kunden mottar en e -postbekreftelse, sammen med en kobling til omplanlegging (hvis aktivert).
  7. Velg Lagre.