Endre et domene i WordPress

Med trinnene nedenfor kan du oppdatere WordPress-nettstedet ditt for å bruke et nytt domenenavn. Etter at du endrer domenet, må du kanskje også oppdatere domenet på selve hostingkontoen.

Hvis du har en Administrert WordPress-konto, kan du hoppe over disse trinnene og oppdatere domenet i hostinggrensesnittet.

1. Logg på WordPress
  2. Klikk på Innstillinger-menyen.
  3. Velg Generelt.
  4. Oppdater disse feltene med de nye domenenavnet:
    • WordPress-nettadresse (URL)
    • Nettstedsadresse
  5. Klikk på Lagre endringer.

Nå trenger du å oppdatere domenenavnet på hosting-kontrollpanelet. (Webhotell / cPanel / Plesk)

Neste trinn

• Hvis det nye domenet ditt er registrert på en annen konto eller med en tredjepart, må du kanskje finne din nye IP-adresse, slik at du kan oppdatere DNS-en.