Legg til en betalingsmetode i GoDaddy-kontoen min

Slik legger du til en sjekkonto eller et kredittkort, debetkort, gavekort eller forhåndsbetalt kort i GoDaddy-kontoen din.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder-siden. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Velg Legg til betalingsmetode.
    Legg til betalingsmetode
  3. Velg kredittkort / debetkort / forhåndsbetalt kort, sjekkonto eller gavekort.
    Velg betalingstype
  4. Angi all påkrevd faktureringsinformasjon, og velg Fortsett.
  5. Angi all påkrevd betalingsinformasjon, fullfør captcha og velg Fortsett.