Legg til en betalingsmetode i GoDaddy-kontoen min

Hvis du har et betalt produkt eller en betalt tjeneste, legger du til en brukskonto, en PayPal-konto, eller kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort til bruk som betalingsmetoder i GoDaddy-kontoen din.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder-siden. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Velg Legg til betalingsmetode .
  3. For å endre faktureringsinformasjonen, velger du Rediger ved siden av Faktureringsinformasjon , oppdaterer informasjonen og velger Lagre .
  4. Velg Kort, PayPal eller Brukskonto (Betalingsalternativer kan variere etter region.)
    Velg betalingstype
  5. Angi alle påkrevde betalingsopplysninger og velg Lagre.

Merk: Når du legger til PayPal, vil du bli bedt om å logge på PayPal-kontoen din. Betalingsmetoden du valgte i PayPal Wallet er betalingsmetoden du kommer til å bruke for fremtidige GoDaddy-kjøp- og fornyelser når du bruker PayPal. Endre betalingsmåten for PayPal-lommeboken fra PayPal-kontoen din.