Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre navnet på Gen 4 -serveren min

Slik endrer du servernavnet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil endre navn på.
  4. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  5. Klikk på Endre i Server -delen ved siden av Servernavn .
  6. Angi et navn for serveren. Servernavnet må bestå av mellom 1 og 50 tegn og må bare inneholde bokstaver, sifre, mellomrom, punktumer og bindestreker.
  7. Klikk på Lagre. Det nye servernavnet vises i Innstillinger-oppføringen.