Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre navnet på Gen 4 -serveren min

Slik endrer du servernavnet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil endre navn på.
  4. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  5. Klikk på Endre i Server -delen ved siden av Servernavn .
  6. Angi et navn for serveren. Servernavnet må bestå av mellom 1 og 50 tegn og må bare inneholde bokstaver, sifre, mellomrom, punktumer og bindestreker.
  7. Klikk på Lagre. Det nye servernavnet vises i Innstillinger-oppføringen.