Endre vertsnavnet for min VPS- eller dedikerte server

Du kan endre vertsnavnet for VPS eller dedikert server i GoDaddy -kontoen din.

Påkrevd: Vi endrer våre standard VPS -vertsnavn. Hvis serveren din bruker et eldre vertsnavn (for eksempel ip-50.63.202.40.ip.secureserver.net ), må du oppdatere denne oppføringen. Dette bør endres til 40.202.63.50.host.secureserver.net (merk reverseringen av IP -oktettene). DNS for eldre vertsnavn slutter å løses 1. august 2022 .
  1. Logg på GoDaddy -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Mine produkter -siden velger du Servere og deretter Administrer ved siden av serveren du vil jobbe med.
  3. I beretningen Dashboard, på toppen av siden velg Innstillinger.
    velg innstillinger
  4. I Endre server , ved siden av Vertsnavn , velger du Endre .
  5. Angi det nye vertsnavnet i Serververtsnavn -feltet, og velg deretter Lagre . Vertsnavnet må oppfylle kravene før du kan lagre det. Etter at du har lagret endringene, vises det nye vertsnavnet i Innstillinger -delen.

Merk: Hvis du bruker Plesk med Windows, må du starte serveren på nytt før det nye vertsnavnet vises i Plesk.