Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre nettstedprofilen min

Nettstedets profil bruker automatisk kontoens e-post som standard – i tillegg til nettstedets navn og fysiske adresse som du oppga da du først konfigurerte nettstedet. Denne informasjonen kan du endre om nødvendig.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Grunnleggende informasjon og oppdater navn, adresse, telefonnummer eller virksomhetskategori.
  6. Velg Ferdig .
  7. Hvis du vil oppdatere telefonnummeret på nettstedets overskrift, velger du Nettsted og deretter overskriften. Rull ned for å oppdatere telefonnummeret ditt. Velg Ferdig på nytt.
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .